Στόχος#1

Στο blog αυτό έχω θέσει στόχο για αυτό τον καιρό να τελειώσω στο section codin την παρουσίαση στα neural networks και αφού παραθέσω την άποψη μου για το hacking να παραθέσω τρόπους που μπορείς να εισβάλεις σε συστήματα και γενικά ότι μπορώ να αναφέρω για την φιλοσοφία του hacking.

Για να μην παρεξηγηθώ αν και θα τα αναφέρω όλα αυτά στο αντίστοιχο άρθρο, το hacking με λίγα λόγια έχει να κάνει με θέματα internet security από την μία και από την άλλη με πρωτοποριακές λύσεις που υπερβαίνουν τον μέσο όρο των υπάρχουσων λύσεων και ανοίγουν τον δρόμο για την εξέλιξη του πολιτισμού.

Όποιος θεωρεί ακραία την παραπάνω άποψη μου ας ρίξει στην ταινία imitation game που παρουσιάζει την ζωή και το έργο του Alan Turing, ο οποίος ήταν πρωτοπόρος και έσπρωξε τον πολιτισμό πολλά βήματα εμπρός.

Hacker είναι αυτός που παίρνει έναν αναπτήρα και φτιάχνει ένα κανόνι.

Υπερβολές ...     ;)

Mε λίγα λόγια εάν μπορείς να δεις στο οτιδήποτε άλλες προοπτικές και κατευθυντήριες διόδους σε κάνει Hacker και ένα από τα εκατοντάδες χιλιάδες πεδία που μπορείς να το αποδείξεις είναι και το να σπας το οποιοδήποτε σύστημα με τρόπους που κανείς άλλος δεν είχε σκεφτεί ποτέ πρίν.

Hacker δεν σε κάνει το να πατας μερικά scriptakia στο backtrack ή στο kali linux, ούτε αν κλέψεις ίντερνετ απο τον γείτονα με ένα έτοιμο λογισμικό.

Hacker σε κάνει να βρείς δικές σου μεθόδους ώστε να μπείς σε οποιοδήποτε σύστημα ή να φτιάξεις ακόμα ένα δικό σου λογισμικό που να κάνει όσα δεν έκαναν οι προκάτοχοι σου.

Θα προσπαθήσω στο αντίστοιχο πεδίο(Hackin) να μην γράψω εύκολες λύσεις και σε πολλές περιπτώσεις να μην γράφω καν λύσεις αλλά να θέτω απορίες.Eίναι πασίγνωστο άλλωστε ότι ο χάκερ κάνει το οτιδήποτε με τον δικό του τρόπο.

Με λίγα λόγια όσοι πίστευαν ότι θα παραθέτω έτοιμα σκριπτάκια για tools του kali linux ατύχησαν.

Κλείνοντας να πω αν και ξέφυγα λίγο από τα όρια μια απλής καταγραφής στόχων, ότι όσοι κώδικες και κείμενα γράφονται εδώ θα είναι δικά μου και γι αυτό δεν θα είναι ένα εύκολο blog που θα γεμίζει με δέκα κείμενα την ημέρα, αλλά θα έχει λίγα κάθε εβδομάδα τα οποία θα βγαίνουν μετά από ώριμη σκέψη και υπευθυνότητα ασχέτως πόσοι το διαβάζουν.

Share on Google Plus

About Twelve Monks

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου